Úvery od bánk sú už rýchle a ľahko dostupné

03.12.2004 Celý región

Bratislava, 2. december 2004 - Slovákov už prekvapil prvý sneh, prvý neklamný dôkaz, že sa blížia Vianoce. teda aj komu, čo a za koľko kúpiť. Možno ju však r...
Bratislava, 2. december 2004 - Slovákov už prekvapil prvý sneh, prvý neklamný dôkaz, že sa blížia Vianoce. teda aj komu, čo a za koľko kúpiť. Možno ju však rieši aj ekonomicky a racionálne uvažujúca časť Slovákov, ktorá s financovaním Vianoc problémy nemá.
Prečo však nevyužiť úverové možnosti od VÚB banky, keď je to také jednoduché?

Variabilná Flexipôžička
Je produkt, ktorý sa vám prispôsobí:
svojim účelom – Flexipôžička je bezúčelová, nemusíte preto banke dokladovať, na čo peniaze z pôžičky použijete
svojou výškou – Flexipôžičku získate od 20 do 150 tisíc Sk
dobou splácania – Flexipôžičku môžete splácať 12 až 60 mesiacov
Navyše, Flexipôžičku môžete získať bez ručiteľa, bez papierovačiek a peniaze môžete použiť už na druhý deň od predloženia svojej žiadosti.

Univerzálny kontokorentný úver
Kontokorentný úver je najjednoduchšia forma finančnej rezervy pre občanov a v praxi znamená povolené prečerpanie na účte. Je určený ako klientom, tak aj neklientom VÚB banky. Povolené prečerpanie umožní klientovi zaplatiť z účtu čokoľvek, aj keď na ňom nemá dostatok vlastných finančných prostriedkov. Úrok platí iba zo skutočne čerpanej sumy.
Ak klient banky pri zriaďovaní konta prejaví záujem o kontokorentný úver, bude mu automaticky a bezplatne nastavený limit vo výške od 10 tisíc do 100 tisíc korún. Úver nie je časovo obmedzený dobou splatnosti, tak, ako je tomu pri iných úverových produktoch.
V čase pred Vianocami VÚB banka ponúkla na základe požiadavky /pri otváraní konta/ svojim doterajším klientom bezplatné nastavenie limitu povoleného prečerpania. Klientov informovala prostredníctvom ponukového listu.

Bezpečná kreditná karta
Moderní ľudia nenosia pri sebe hotovosť, v peňaženke majú karty, ktoré sú oveľa bezpečnejšie. Kreditná karta nie je bežnou platobnou kartou. Vďaka nej môžete pohodlne čerpať bankový úver. V obchode zaplatíte za tovar prostredníctvom kreditnej karty a úver splácate formou mesačných splátok. Ich výšku vám však neurčí banka, mesačne zaplatíte toľko ako vyhovuje vám. Ak časť peňazí splatíte, môžete čerpať úver znovu. Navyše máte možnosť využiť 40 dňové bezúročné obdobie.
S kreditnými kartami automaticky získate program CardClub. Je to program odmien za nakupovanie s kreditnou kartou. VÚB banka vás odmení darčekovým poukazom.

VÚB banka získala v tomto roku prestížnu cenu časopisu Euromoney „ Awards for Excellence 2004“ ako najlepšia banka na Slovensku a taktiež cenu časopisu The Banker „ Bank of the Year 2004 in Slovakia“ .
 

Vyberte región